Oswald Velthuizen

[vc_row][vc_column][dfd_heading subtitle=”Raadslid” delimiter_settings=”delimiter_style:solid|delimiter_width:80|delimiter_height:1″ undefined=”” title_font_options=”tag:h2″ subtitle_font_options=”tag:div”]Oswald Velthuizen[/dfd_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]Oswald Velthuizen, getrouwd met Marijke en vader van Suze en Rens. Geboren, opgegroeid en nog altijd woonachtig in Renkum.

“Ik begeef mij graag onder mensen die ertoe doen, namelijk alle inwoners van de gemeente Renkum. Vaak word ik door mensen benaderd, die komen met problemen, vragen en oplossingen. Door mij in te zetten voor GemeenteBelangen wil ik deze mensen, naast een luisterend oor, ook daadwerkelijk een stem geven.

Levenservaring heb ik gekregen door vooral veel dingen te dóen. Mensen zien mij vaak als een toegankelijk en informeel persoon, dat maakt het laagdrempelig om met mij in gesprek te gaan.

Ik wil een klankbord zijn voor alle mensen. Op die manier weet ik wat er leeft in de gemeente en kan ik onze inwoners vertegenwoordigen. Mijn doel is namens GemeenteBelangen het woord, de stem van hen die gemeente Renkum een gezicht geven, kenbaar te maken.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dfd_single_image image=”22505”][/vc_column][/vc_row]