Harm Giezen

[vc_row][vc_column][dfd_heading subtitle=”Commissielid” delimiter_settings=”delimiter_style:solid|delimiter_width:80|delimiter_height:1″ undefined=”” title_font_options=”tag:h2″ subtitle_font_options=”tag:div” tutorials=””]Harm Giezen[/dfd_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Harm Giezen, geboren in 1980.  Heeft samen met zijn vriendin drie kinderen, Emma, Lyke en Jorn. Woont met zijn gezin zo’n vijf jaar met veel plezier in Heelsum.

“In mijn dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor het accountbeheer van een aantal grote klanten bij Kuehne + Nagel in Tiel. In die rol probeer ik samen met de logistieke operatie en de klant continu te zoeken naar verbeteringen van het logistieke proces.

Daarnaast ben ik voorzitter van Wijkvereniging De Doornenkamp. Vanuit deze rol ben ik nauw betrokken bij het leefbaar maken en houden van mijn directe woonomgeving. Met GemeenteBelangen kan ik hierin een nog grotere rol voeren over de leefbaarheid binnen onze mooie gemeente.

Ik vind het belangrijk om altijd naar de inwoners te luisteren en de wensen die zij hebben te vertalen in vraagstukken die door de gemeente worden opgelegd. We wonen met zijn allen in een mooie omgeving en iedereen moet zich hier prettig kunnen voelen.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dfd_single_image image=”22503”][/vc_column][/vc_row]