Frank Huizinga

[vc_row][vc_column][dfd_heading subtitle=”” delimiter_settings=”delimiter_style:solid|delimiter_width:80|delimiter_height:1″ undefined=”” title_font_options=”tag:h2″ subtitle_font_options=”tag:div”]Frank Huizinga[/dfd_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Frank Huizinga, woont al bijna 20 jaar met veel plezier in Oosterbeek, samen met zijn vrouw en twee kinderen.

“Als politieke partij moet je weten wat er speelt in je gemeente. Wat mij erg aanspreekt van GemeenteBelangen is dat het enthousiaste team van fractieleden maatschappelijk erg actief is in de dorpen. Met onze verschillende achtergronden, leeftijden en woonplaatsen hebben we samen een goed beeld van wat er leeft en speelt in onze gemeente. De onderwerpen die er toe doen pakken wij op!

GemeenteBelangen is een politieke partij die dicht bij de mensen staat en ook duidelijke taal spreekt. Dat spreekt mij erg aan. ‘Keep it simple’ zullen we maar zeggen. Dan weten we allemaal waar we het over hebben. En geïnteresseerde inwoners kunnen bij ons gewoon een keer meekijken en mee vergaderen om te kijken of het fractiewerk ook iets voor hen is. Mooi toch? Het politieke werk is minder ver weg dan u wellicht denkt en de invloed die u kunt uitoefenen dichterbij dan u denkt.”

Meer dan zeven jaar heeft Frank Huizinga zich ingezet voor GemeenteBelangen en de lokale politiek. Op 11 september 2019 heeft hij zijn laatste commissievergadering gehad en per 1 oktober heeft hij definitief afscheid genomen. “Ik kijk terug op een mooie en leerzame periode in een hecht GB-team. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de lokale gemeenschap, maar nu is het tijd om na te denken over andere dingen. Ik ga zeker weer iets doen. Ik neem daar rustig de tijd voor.”

Lees zijn hele afscheidsinterview: Frank Huizinga verlaat de gemeentepolitiek

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dfd_single_image image=”22486″][/vc_column][/vc_row]