Danielle van Bentem

[vc_row][vc_column][dfd_heading subtitle=”Fractievoorzitter” delimiter_settings=”delimiter_style:solid|delimiter_width:80|delimiter_height:1″ undefined=”” title_font_options=”tag:h2″ subtitle_font_options=”tag:div”]Danielle van Bentem[/dfd_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Danielle van Bentem, moeder van drie zoons Thijs, Marijn en Daan. Geboren en opgegroeid in Utrecht en woont sinds 1999 in Doorwerth.

“Sinds 2010 ben ik politiek actief bij de plaatselijke partij GemeenteBelangen. Eerst als commissielid en al snel als raadslid. Vanaf 2014 ben ik fractievoorzitter. Samen met het Team GB probeer ik te allen tijde realistisch, met een zakelijke inslag, maar zeker door dé lokale bril naar alle beleidsterreinen te kijken die we als gemeenteraad beoordelen.

Naast mijn eigen bedrijf InCoop, werk ik tevens 24 uur bij de Hanselman Groep in Oosterbeek en ben daar verantwoordelijk voor Sales, Marketing & Communicatie.

Mijn focus de komende jaren is constructief, kritisch en vol energie oppositie voeren. Dit is na acht jaar vanuit coalities te hebben gewerkt, helemaal nieuw en dus een mooie uitdaging! Onderwerpen als beleid en organisatie, economische ontwikkeling en samenwerking liggen dicht bij mezelf. De wijze van communicatie en het betrekken van kennis van inwoners vind ik erg belangrijk. Daarnaast blijvend zichtbaar voor onze inwoners en hun stem vertolken, want daar gaat het tenslotte om!”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dfd_single_image image=”22644”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]